• Bowlen

  De Sluis heeft twee moderne bowlingbanen die geschikt zijn voor jong en oud, hoe groot of klein uw groep ook is

  Lees meer

 • Kinderfeestje

  Tijd voor een verjaardagsfeest? ... een happening voor uw kind!

  Lees meer

 • Wandelen & fietsen

  Na een wandeling of fietstocht in het Weerter bos, lest u de dorst met een speciaal biertje of een goede kop koffie met Weerter vlaai.

  Lees meer

 • Lunch of diner

  Heerlijk samen lunchen met collega's of familiediner plannen? Misschien heeft u wat te vieren? Bekijk onze nieuwe menukaart eens.

  Lees meer

RAADGEK, DE KEFEEKLASSIEKER!!

Stichting Kei Sjiek organiseert dit jaar voor de eerste keer een nieuw evenement:

RAADGEK, DE KEFEEKLASSIEKER!!

Wanneer is RAADGEK, DE KEFEEKLASSIEKER?
Zondag 27 augustus van 12:00 tot 17:00 uur. Met prijsuitreiking in café Tramhalt rond 18:00 uur.

Wat is het?
Een combinatie van een gezellige recreatieve fietstocht, met leuke kwisachtige vragen/opdrachten bij de verschillende tussenstops. Deze tussenstops zijn in of nabij “oude/traditionele” kefees die centraal stonden/staan in het dagelijkse leven van wijk of buurt. De totale route bedraagt ca. 30km met 7 tussenstops, met start en finish in de binnenstad van Weert (Start = Café De Brouwer, Finish = Café Tramhalt).

Deelnemende kefees?
Café De Brouwer, Proeflokaal de Brouwschuur, Café-Zaal De Paol Altweerterheide, Café-Zaal Bee-j Bertje Laar, Café Aod Bosseve, Partycentrum De Sluis, Café Tramhalt.

Zijn er kosten verbonden en voor wie is RAADGEK bedoeld?
Deelname bedraagt €20,00 p.p. Hierbij zijn inbegrepen 7 consumptiebonnen te besteden in de deelnemende kefees, 1 bon voor ieder kefee; daarnaast is er nog een leuke gadget voor elke deelnemer. Meedoen aan RAADGEK, DE KEFEEKLASSIEKER kan als eenling, maar ook met meerdere personen tegelijk (familie, vrienden, collega’s, verenigingen, etc.).

Is er een goed doel bij betrokken?
Stichting Kei Sjiek schenkt de volledige opbrengst aan het Toon Hermans huis in Weert. Toons Toppers organiseren voor de 5e maal een wielertocht naar Mont Ventoux ten gunste van het Toon Hermans Huis Weert. Deze tocht wordt verreden op 1 september a.s, vlak na RAADGEK dus.

Waar is de inschrijving?
Inschrijfformulieren liggen binnenkort klaar bij alle deelnemende kefees en kunnen straks ook gedownload worden via deze facebookpagina. Hou deze pagina dus goed in de gaten zodat je als eerste weet wanneer de inschrijving is gestart!