slide-bowlen-1slide-kinderfeestjeslide-weerterbos-ijzerenmanslide-eten-11
 • Bowlen

  De Sluis heeft twee moderne bowlingbanen die geschikt zijn voor jong en oud, hoe groot of klein uw groep ook is

  Lees meer

 • Kinderfeestje

  Tijd voor een verjaardagsfeest? ... een happening voor uw kind!

  Lees meer

 • Wandelen & fietsen

  Na een wandeling of fietstocht in het Weerter bos, lest u de dorst met een speciaal biertje of een goede kop koffie met Weerter vlaai.

  Lees meer

 • Lunch of diner

  Heerlijk samen lunchen met collega's of familiediner plannen? Misschien heeft u wat te vieren? Bekijk onze nieuwe menukaart eens.

  Lees meer

Partners

SAMENWERKING

Partycentrum / Restaurant De Sluis werkt met verschillende organisaties samen voor boeiend entertainment. Wilt u een gezellige zondagavond uit met live muziek of een wandeling of fietstocht maken in De Heerlijke Peel? Samen met onze partners slaan we de handen in elkaar om u een prettige en verzorgde dag te bezorgen.

De heerlijke Peel
U kunt reserveren met het startpunt in Nederweert (Guulke), maar u mag uw tocht ook beginnen bij De Sluis. De kosten bedragen € 37 per persoon voor de fietstocht, inclusief koffie en vlaai en het viergangenmenu. Alleen extra genuttigde consumpties dienen per locatie nog te worden afgerekend. Reserveren kan tot de dag vooraf en kan op alle dagen behalve maandag. Buiten het seizoen kunt u alleen in het weekend reserveren.

PARKBOS Waterplan IJzeren Man
Medio 2005 is door het waterschap en de gemeente Weert het project “Waterplan IJzeren Man” afgerond. In dit project is naast het herstel van de waterhuishouding nadrukkelijk aandacht besteed aan de verbetering van de recreatiemogelijkheden en de belevingswaarde van het gebied. Uiteindelijk krijgt De IJzeren Man de uitstraling van een parkbos. In het oog springende elementen hierbij zijn tal van aangelegde bruggetjes, de cascade tussen de Grote en Kleine IJzeren Man, die de wateren met elkaar verbind en de “laan” die gevormd gaat worden door de nieuw geplante bomen. Surf naar: www.ijzerenmanweert.nl


Harley Ride Out

HD ride out Weert heeft als thuisbasis De SluisDe sluis staat al bekend als motorclub vriendelijk met haar uitstekende parkeergelegenheid. Verder dragen ze de motorclub ook een warm hart toe. Kom ook kijken en daarna lekker bijpraten bij De Sluis.


Ducati motor club

Iedereen is welkom, ook zonder Ducati. Elke eerste zondag van de maand is het een gezellig en sportief samenkomen bij De sluis.

De Ducati motor club heeft ook als thuisbasis De SluisElke eerste zondag van de maand is het een gezellig en sportief samenkomen bij De sluis.


Mountainbike club Weert

Mountainbike club Weert heeft ook als thuisbasis De SluisElke week is het een gezellig en sportief samenkomen bij onze sponsor De sluis. Nu zoeken we nog nieuwe leden. Voor meer informatie bezoek onze website:
www.mtbclubweert.nl