slide-bowlen-1slide-kinderfeestjeslide-weerterbos-ijzerenmanslide-eten-11
 • Bowlen

  De Sluis heeft twee moderne bowlingbanen die geschikt zijn voor jong en oud, hoe groot of klein uw groep ook is

  Lees meer

 • Kinderfeestje

  Tijd voor een verjaardagsfeest? ... een happening voor uw kind!

  Lees meer

 • Wandelen & fietsen

  Na een wandeling of fietstocht in het Weerter bos, lest u de dorst met een speciaal biertje of een goede kop koffie met Weerter vlaai.

  Lees meer

 • Lunch of diner

  Heerlijk samen lunchen met collega's of familiediner plannen? Misschien heeft u wat te vieren? Bekijk onze nieuwe menukaart eens.

  Lees meer

Vergaderen

CENTRAAL VERGADEREN IN WEERT

De Sluis betekent al heel veel voor zakelijk Weert. Vergaderen, businessmeetings,bedrijfsfeestjes, companytrainingen en cursussen: het is allemaal mogelijk onze centrale locatie in Weert. In de directe nabijheid van de grote bedrijventerreinen, het centrum én de belangrijkste uitvalswegen, is ‘De Sluis’ dé ontmoetingsplek voor zakenmensen.

Beamer, projector, flip-over, et cetera kunnen worden gehuurd. Naast een ruime Uiteraard kan een vergaderarrangement worden uitgebreid met een lunch, diner of zelfs een buffet. A la carte eten in ons restaurant is natuurlijk ook mogelijk.

Uw relaties slapen graag uit!
Is uw zakelijke relatie het vroege opstaan en de ochtendspits beu? Een dagje eerder vertrekken, overnachten bij Bed & Breakfast De Sluis en dan is het met uw uitgeslapen gast goed zakendoen.

Bel voor beschikbaarheid en reserveren: +31 495 – 452 549 of stuur een e-mail.